sâmbătă, 29 octombrie 2011

Revoluţiile din lumea islamică ... o perspectivă conspirativă

Unii spun că scopul final al acestor revoluţii ar fi impunerea stăpânirii "ocultei" asupra lumii islamice.  Dar oare Mubarak, Ben Ali sau Ghaddafi au ajuns la putere cu acordul lu' bunicu' sau cu acordul "băieţilor importanţi". Alţii spun că miza adevărată ar fi petrolul ... dar atunci de ce revoluţia nu se extinde şi în Arabia Saudită? Şi de ce armata americană se retrage definitiv din Irak? Îi forţează cineva să plece? Oare nu ar fi fost mai simplu (ieftin) să se cadă la înţelegere cu Ghaddafi. El ar fi dat petrolul mai ieftin şi NATO nu ar fi pornit un război extrem de costisitor contra lui? Petrolul ieftin se obţine prin jocuri politice şi nu printr-o agresiune militară extrem de costisitoare. 
Oare conspiratorii nu sunt conştienţi de pericolul grupărilor extremiste-islamiste. Ba da ... şi de aceea i-au înscăunat la putere pe Mubarak sau Ghaddafi. Scopul acestor dictatori era păstrarea laicităţii statului şi îndepărtarea elementelor islamiste. Dar acum scopul nu mai este păstrarea laicităţii statelor musulmane ci fanatizarea lor ... este un lucru demonstrat că organismul numit Consiliul De Tranziţie libian a comis la fel de multe crime ca şi Ghaddafi (ce dracu, doar noii lideri erau foştii prieteni ai lui Ghaddafi). Şi în plus acest comitet împinge încet această ţară spre Sharia. 
Politicienii vor folosi conceptul de democraţie ... libienii îşi pot alege singuri destinul, fără ca cineva din exterior să intervină. Oare nu le era mai bine europenilor cu fosta conducerea laică? Ba da. Atunci ce ce au schimbat-o?
Eu cred că toate aceste revoluţii au fost create pentru a destabiliza zona musulmană din N Africii şi Orientul Mijlociu/Apropiat. Turcia a intrat pe acest făgaş, Egiptul va urma în curând ... şi în scurt timp statele musulmane vor fi conduse de demenţi extremişti care vor striga Allah Akhbar şi moarte europenilor şi a stăpânilor lor jidani.  Va urma o cursă a înarmărilor ... poate chiar şi un război.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu